Onko nyt aamu - vai ilta
olen nukkunut liian pitkään kai
näin unen - siinä oli kaarisilta
ja sillalla yksi ihminen vain
Niin hiljaa vesi virtasi vain
aallot tulivat ja menivät pois
Unen kautta vihdoin tuntea sain
miten kaunis elämä olla vois
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettaa syvältä
Miltei sanattomaksi saa tämä runosi nyt, niin onnistunut on, visuaalisestikin. Kaarisillan eri merkitykset sävähdyttävät minua suuresti.
Surullinen. Kauniisti kirjoitat pelosta.
pidin
-kaarisillasta tuli viittaus Aale Tynnin runoon kaarisilta,
uniin littyen on se mielenkiintoisaa, että joittenkin voimakkaiten uni-
elämysten jälkeen voi olla tunne että ne ovat niin suuri osa/minuutta,
ettei tiedä mistä uni alkaa, ja mihin todellisuus päättyy?kiitos runostasi jonka jaoit!
ken muhun lapsena vaikutti kai niin
että joskus sateenkaaren nähden
muistan myös milloin ja minkä tähden
Jaakobkin suhtautui hartaasti painiin
Sivut