Olit uneni hetken - vain hetken
Sinä sytytit minut
kuin salama kuivan puun
Kipunoin, roihusin
ja tuhkaksi tuhkaksi paloin
Hajosin sieluuni saakka
Yhden uneni tähden
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Olit uneni hetken - vain hetken
Sinä sytytit minut
kuin salama kuivan puun
Kipunoin, roihusin
ja tuhkaksi tuhkaksi paloin
Hajosin sieluuni saakka
Yhden uneni tähden
Kommentit
...tää oli ihana...
koskettava, upea runo. pidin kovasti. kiitos arvostelustasi.
Jäin tähän kiinni, muistin oman hajoamisen, aivan samasta syystä.
Tiivis ja kuitenkin niin paljon puhuva teksti herätti muiston ja toi kyynelen silmiin.
Sivut