astuit askeleen taaemmaksi
kun hamuilin sun rintaa
tuolille istuit poispäin minusta
enkä rohjennut suhun enää koskea
koska silmissäs näin vain vihaa
katson kuinka
savurenkaat hiljaa
niin hiljaa toisiinsa kietoutuu
en halunnut enää muistella
sitä tyttöä jota panin illalla
vasten verannan kaidepuuta
ja joka kuiskasi korvaani
ota, ota minut kuin mies!
kuukin tuo kylmä
puolikkaanakin mulle ilkkuu
teitkö oikein – teitkö oikein
teitkö eilen illalla oikein?
sinusta näen vain silhuetin
olet kuin kuningatar
minun varjonikaan
ei yllä sua koskettamaan
juuri nyt
mun tekee vain mieli viinaa
Selite:
-kaikenlaisia mielitekoja-
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aika ronskia, napakkaa tekstiä,
lajissaan silti taitavaa
Sivut