Ei ole olemassa niin paljoa sanoja
joilla voisi tunteeni ilmaista
Ei ole olemassa niin suuria asioita
jotka voisivat voittaa
pois pyyhkiä
nuo tunteet
Ei ole voimaa
joka voittaisi vahvimmasta vahvimman
Rakkauden
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno.
Sydänlämpöiset Syntymäpäiväonnittelut !
Näin on..hieno runo ja niin totta,suurin niistä on rakkaus :) Hyvää synttäriä!
Hieno.
Sydänlämpöiset Syntymäpäiväonnittelut !
Näin on..hieno runo ja niin totta,suurin niistä on rakkaus :) Hyvää synttäriä!