sydänsärki

Runoilija tÄssä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2008
Viimeksi paikalla: 2.11.2017 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

. totta vai tarua .? .ääää.
 

sinä sanoit, suorastaan pyysit,
etten koskaan, en ikinä
lakkaisi sanomasta,
sanoja helistämästä
ja maailmoja maalaamasta

sillä niistä sinut on tehty,
punottu ja luotu

minä sanoin, vilpittömästi lupasin
etten minä osaisikaan muuttua,
sanomasta lakata
helistämästä sanoja
ja maalaamasta maailmoja

sillä niistä minä elän,
hengitän ja rakastan

ja silti, kun tänä päivänä
olen se sama kuin ennenkin,
hersyvä ja liian herkkä,
kovaluinen sanatar,
sinä olet poissa

sillä nyt se kaikki on liikaa,
rivien välistä tai ilman

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot