Kevyin mielin huomiseen nukkua,
kevyin mielin elämään astella.
Paikka ja aika unohtua saa,
kun elämää osaa oikein arvostaa.
Tärkein on elää tässä ja nyt,
olla läsnä,
osana koko kauneutta.
Selite:
Vanha runo.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mitä tähän sanoisi, muute kuin;
allekirjoitan joka sanasi!
ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.