Niin kaikki on punottu
hauraisiin hetkiin
hohtokin haalenee
kun ohi käy
viimaisa virta
järjen jäätävät lauseet
Syvien vesien rantaa ei näy
Selite:
Tajunnan virtaa yhdessä hetkessä. Noin minuutin runo tähän aamuun... Tosi valoisaa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Surun lautturi kuljettaa mukanaan
kaikki tunteet
on upotettava ja kohotettava
yksi kerrallaan
ja kaikki yhtä aikaa.
Osuu syvälle
jää pinnalle.
♥
Missä lie tuo ranta?
Hieno ja kaunis runo. On kuin laulu ja haluttaa saada lisää.
Tajunnanvirrasta syntyvät monesti ne vaikuttavimmat runot, kuten tämä. :)
Kaunis runo.
Jotenkin jäätävä...hyytävä keskustelu rakkaudesta.
Tässä on hieno poljento. Sanomaa löytyy, kuin joidenkin suurten kansallisrunoilijoittemme kynästä ;)