Lumi peittää kaiken.
Roskan ja lian.
Kunnes kevät koittaa.
Samoin tekee sokea rakkaus.
Kunnes saat näkösi takaisin.
Selite:
...dieselin hehkutusta. I'm bag. Sain vihdoin jäsenmaksun maksettua vuoden tauon jälkeen ja taas saa kirjoitella.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
aika karua tutuutta, hyvä runo