Jokainen aamu,
äänihuulet vertyvät yön kankeudesta
...
Olemme päivänvalon valjetessa,
kuin puhumaan opettelevat vauvat
Joiden kielenkannat pääsevät liikkeeseen,
kun hieman kovemmin henkäisee
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi