surumielitietty

Runoilija pakkausseloste

minussa on sisällä suru joka ei vain pääse pois
en päästä sitä pois
se on minun omani ja siihen kytkeytyy minuuteni
en olisi tämä henkilö ilman tuota surua

***

suruni on monitahoinen ja syvä ja koostuu monesta palasta
kukaan ei voi ymmärtää sitä täysin
olen kohdannut elämässäni ihmisiä jotka kyllä osia
jotain yhteistä jotain samaa mutta kuitenkin vain melkein 

***

joinain aikoina elämässä suruni on hiljaisempi matkustaja
tänään se taas jyskyttää vaatien huomiota
vähemmän raskasta tämä silti on kuin jos se saapuu salavihkaa
yksi lause elokuvassa on vähällä murtaa muurit

***
Selite: 
en osaa koota ajatuksiani yhdeksi kokonaisuudeksi, mutta sanon vaan sen, että joskus tuntuu että surumassan aikaansaama sisäinen paine on ainut joka pitää mut kasassa, en tarvitsisi luitakaan
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot