Harhauttava valta

Runoilija metsinkäinen

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 16.2.2015
Viimeksi paikalla: 10.10.2015 11:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarinankerrontaa, sanoilla leikkimistä, tunteista ja ihmisistä.
 

Uhraat itsesi;
vain kaikki tai ei mitään!
Uhraat uskosi;
hellin mielin ei voiteta!
Uhraat ystäväsi;
ei huipulla ole tilaa heille!

Ja kun visiosi viekoittelemat
Luoton hävittyä katoavat...

...pysähdyt, hetkeksi, ja kysyt-

Miksi?

-ja vastaus viiltää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot