Sinä olet pelkkää rivinväliä koko nainen
Kuin ikeahuonekalu ilman kokoamisohjetta
Kasaan ei saa ohjeen kanssakaan
Hermot vaan menee ja tekee mieli kaljalle
Hassua mihin kaikkeen sitä voikin ihastua.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Minä mokoma oon ihastunut tuohon epeliin.
Ompas hyvää parempi runo tässä ja kaikki vielä totta.
Hassua on mutta totta kuitenkin ja luonnollisen leppoisan hymyn huulilla nostaa.
Hauska ja piristävä runo, hmmm, mutta ei minulle :) Kiitos runostasi! jk. juon vain limua, mehua, maitoa, vissyä, vettä :D
Tarkennusta edelliseen..*sanaton* ;)
Loistava runo! Ja osuvakin...vaikkei mulle olekaan :D
Oivaa sanailua, pidän :)
Tämä on nokkela! Vertaus Ikean huonekaluun erityisesti sai hymyn huulille. Ihan hurmaava!
Kiitos sulle :)
Menkää hei yhdessä sinne kaljalle niin voivat ne kokoamisohjeetkin selkiintyä;)
Juu... rakkaus on sokee =)
Mut runo on makee !
Ihana hymynnostattaja tämä tekstisi. Sen lukee mieluusti muutamaankin kertaan ja hymyilee vain leveämmin. Kiitoksia.