Nimetön

Runoilija p1989

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.8.2014
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 18:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.9.2001

 

sun koti
sun piha
sun taivas ja sun maa

siellä missä lepää sielu
siellä minä lepään
siellä toivottavasti sinäkin lepäät

mun elämäntilanne pilaa tän
mutta tunteet suhun on niin vahvat
mä en voi mitään tälle
ja mä satutan jotakuta

mä satutan myös itseäni
jos hyppään tuntemattomaan,
ennen se ois ollu niin helppoa
kun ois ollu kyseessä vain mä

nyt täytyy miettiä
mihin polku johtaa,
vai johtaako se minnekkään, ollenkaan tai koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä en koskaan uskaltanut.. Kadunko? En. Kaipaanko? Kyllä. Olet saanut tunteeni paperille..
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
p1989 Muistutus 1.9.2016 1 Runo
p1989 Nimetön 19.9.2014 1 Runo
p1989 Nimetön 28.8.2014 1 Runo
p1989 T 17.8.2014 0 Runo