Särkyneen tarina

Runoilija Legendaarinen

Yksin
Pimeässä
Omien ajatusteni kanssa

Pelottaa
Ahdistaa
Mitä, jos en jaksakaan

Tsempata
Kestää
Tätä syvää pahaa oloa

Itken
Huokailen
Sydämeni itkee verta

Kaverit
Ystävät
Heistä usea hylännyt minut

Voimaton
Turta
Sellaiseksi olen tullut

Kyynisyys
Katkeruus
Niistä koitan pitää itseni erossa

Puoliso
Perhe
Ilman teitä en kestäsi kaikkea tätä

Rukous
Usko
Niistä saan voimaa taisteluuni

Luovuttaja
Häviäjä
Niitä en suostu olemaan

Kyyneleet
Murheet
Vielä ne jonain päivänä selätän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut