Kestävä rakkaus

Runoilija Legendaarinen

Kestävä rakkaus
Mitä se on?

Se on sitä, että
opettelee rakastamaan
puolisonsa epätäydellisyyksiä ja puutteita

Tässä kun onnistut, onnistuu rakkauskin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut