Elämän tarkoitus?

Runoilija Legendaarinen

Elämää ei saa ottaa vakavasti.
MUTTA
Se pitää ottaa tosissaan!

Selite: 
Pilkettä silmäkulmaan, sano klapien tekijä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut