Valheen jäljet

Runoilija Legendaarinen

Pyydän anteeksi.
Sinulta.
Kaikilta.

Pyydän anteeksi sitä,
etten kelvannut itselleni.
Vaikka vakuutit rakkauttasi,
en uskonut olevani sen arvoinen.

En voinut uskoa, että kukaan
oikeasti välittäisi minusta,
kun en itse edes siedä itseäni.

Samalla väheksyin ystävyyttämme,
rakkauttasi, sitä miten minusta välititte.

En tehnyt sitä tahallani.
Sairas mieleni kiusasi minua,
kuiski valheita korvaani.

Ja mitä tein minä, epätäydellinen?
Uskoin valheita enemmän, kuin
itselleni rakkaimpia.

Siksi pyydän anteeksi.
Yritän muuttua.
Hitaasti, mutta varmasti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut