Yhtä yhdelle, toista toiselle

Runoilija Legendaarinen

Täydellinen hiljaisuus
Synkkä, pimeä yö

Jollekin piinaavaa pelkoa
Itselle levon ja rauhan tyyssija

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut