Kevät

Runoilija Legendaarinen

Sitä ne odottavat
Kevättä, kesää

Talven odottaneet ja odottaneet
Kohta odotus palkitaan

Tulppaanit nousevat maasta
Ruoho alkaa kasvaa
Puut saavat lehtensä
Ihmiset hymynsä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niinpä... kevään odotusta! Jo runon lukeminen toi hymyn. Piilosta...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut