Korjattu

Runoilija Legendaarinen

Puuliimaa
Muoviliimaa
Paperiliimaa
Keramiikkaliimaa
Pikaliimaa
Komponenttiliimaa
Kiviliimaa
Liimausmassaa
Kontaktiliima
Epoksiliima
Rakenneliima
Fibriiniliima
Kynsiliima
Seinäliima
Tapettiliima
Yleisliima

Liimoja joka lähtöön.
Mutta missä on sydän- ja pääliima,
joilla kursitaan kokoon ihmisrukka?

Sen jos joku keksii, sille Nobel, ja heti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sielunliima - rakkaus!

Aivan totta!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut