Kaikkeus

Runoilija Legendaarinen

Levottomassa yössä
Kellon tikittäessä
Kuun lomutessa verhon takaa
Oksien varjot leikkimässä seinällä

Yö, tummien, syvien tunteiden meri
Vajoa sen syliin, anna virran viedä
Kiedo yllesi yön tähtien kirjo
Anna kaikkeuden nöyrryttää

Voima ja viisaus kaikessa
Mihin ne hävinneet meistä?
Luonnon täydellinen harmonia
Vain ihminen rikkomassa kauneutta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minkälainen voima ja viisaus kaikessa on, jos se ei ole ottanut huomioon ihmistä?

Miten luonnossa voi olla täydellinen harmonia, jos se ei ole ihmisissä? Onko ihminen osa luontoa, vai onko ihminen luonto?

Voitko koskaan kokea täydellisyyttä, jos se ei olisi sinussa?

Voitko oikeastaan kokea mitään, jo sinussa itsessäsi kokemaa?

Mitä on kokemus, entä kokija taikka sitten kokeminen?

Mainio kysymyksiä herättelevä runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut