Nuku hyvin

Runoilija Legendaarinen

Tumma pilvi päälläsi
Tumma varjo ylläsi
Mielen mustat ajatukset
Silmät turrat kyyneleistä
Sielu tuskan viiltämä

Miksen saa tätä oloa pois
Miksi ne minuun kietoutuu
Köynnöksen lailla ne ympäröivät
Yrittävät tukahduttaa, lamaannuttaa

Lähes onnistuvatkin siinä
Pala kurkussa, ahdistaa
Uneen nukahtaminen pelottaa
Siellä taas kohtaan pelkoni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut