Aina nukkumaan käydessäni sydänmeni kylmenee
sillä kaipaan yhä pehmeää kosketustasi
joka herättäisi minut henkiin.
Nyt painan pääni tyynyyn odottaen unia elämästä,
jossa vaellan kuin elävä kuollut.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit