Ostosminareetti huutaa alennuksillaan
jumalanpalvelukseen
ihmispäiden virta tavoittaa
haluamansa
joka kuljettaa mitäänsanomattoman tunteen kassalle
raaka raha maksaa identiteetin ulos
vakaumuksesta
ihmisliha säilyy takuuseen asti
Selite:
omistettu hienolle runoilijalle "ristipistolle"
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Uskomattoman hieno runo, taitavia sanavalintoja ja mielenkiintoinen, hyvä kuvaus yhteiskunnasta.
Kiitos oikein paljon tästä!
erinomainen kuvaus nykymenosta!
huh, ja huh huh
ihmispoloja, kunpa koittaisi Uusi Aika.