Iloton, hengetön hylsy
rakkauden irvikuvien runtelema;
sielua vuotaen
sinä,
puhalsit minuun elämän,
tilkitsit tunteenpitäväksi
täytit lämmöllä,
minä,
ontuen etenen,
sinun tuellasi hiljalleen
opettelen rakastamaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit