Ilotulitteita ja ensirakkauksia

Runoilija puusilmätär

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 22.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma ei tunne sanaa "hellä"
 

Sä et tullutkaan.
En kai mä sua ihan tosissani odottanut tulevaksikaan, mut toivoin salaa mielessäni kuitenkin.

Joskus mä oon rohkee, mut sillon, kun sä oot tarpeeks lähellä, se kaikki voima valuu musta pois ja mun ääni hiipuu kuiskaukseksi, joka ei kanna sun korviin.

Kun mä näin sun mopon valot kylätiellä, mun sydämen saumat joutu koville. Sä olet liian kaunis ollaksesi ihminen.

Sulla on yskä. Se on aika hellyyttävää. Ja sun varpaita palensi. Mä olisin voinut lämmittää.

Sä katsoit mua salaa, kuten mäkin sua.

Illalla, kun menin ulos, viivyttelin ja kuulostelin mopon pärinää. Olin pettynyt, kun kuulin vaan rakettien pauketta ja ihmisten naurua.

Nyt, kun pitäisi käydä maate, sytytin ulkovalon, jotta löytäisit huoneeseeni. Mutta et sä löydä. Sä et edes etsi.

Ja mä petyn taas. Uusi vuosi on iloinen juhla, mut mä oon surullinen.

Hyvää uutta vuotta. Et sä rakasta mua kuitenkaan.

Selite: 
.. viime talvi oli pimeä ja kylmä, liiankin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot