Sinä tulit sydämeeni väkisin.
Et kuunnellut minua, kun sanoin, ettei kukaan saa tulla sydämeeni.
Ole hyvä ja poistu, sanoin, muttet mennyt.
Enää en tiedä mitä tekisin ilman sinua.
Täällä sinä olit ja tänne sinä jäit.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Toinen oli tarpeen sinnikäs. Hellä runo.
Ihana, noinhan se menee kun ihminen rakastuu. Sydämessä on tilaa vain yhdelle.