4:15

Runoilija Brutus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uudesti syntyny, sadasti kuollu.
 

Soitan sulle yöllä ja sanon ne samat asiat mitä aina ennenki.

Sä sanot että oon kännissä.
Mut mä toistan itseäni,
vaan koska pelkään kuolevani hetkenä minä hyvänsä.

Harmittais,
jos tärkeät asiat jäis sanomatta ennen kuolemaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot