mitä kullekin kuuluu - samaan aikaan toisaalta

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1058
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 





Kirjailijalla

on samanlainen ääni

kuin kuulijalla.

Siten äänikirjoihin

vastaa kuulopuheetkin..

 
Toen perräänhän

on turha vain huuvella

käet taskussa

turhan kylväjän sato

on ihan sama, kato...

 
Selite: 
https://www.ampparit.com/uutiset
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oivaltava runo! Hirnuin ihan vähäsen.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut