Astun epävarmuudestani ulos
maailmaan, jossa odotan
hiljaisuus ympärilläni,
että joku alkaisi laulun,
sen tutun, vanhan viisun,
mihin silmäni ummistaen
ja täysin rinnoin
voisin varauksetta yhtyä
ja olla siinä mukana
vain omalla äänelläni.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut