- Ave Maria, gratia plena
- Dominus tecum;
- Benedicta tu in mulieribus,
- et benedictus fructus ventris tui, Jesus.
- "Terve Maria, armoitettu, Herra sinun kanssasi.
- Siunattu sinä naisten joukossa ja siunattu kohtusi hedelmä Jeesus."
Muistan,
kuinka vaikea
se matka oli.
Juuri silloin,
kun sinä olit jo viimeisilläsi,
meidän oli lähdettävä.
Meidän täytyi paeta,
kuljettava kohti
vierasta ja tuntematonta,
vaikka oli laskettu aika,
vaikka sinun kohtusi jo supisteli,
sinun horjuvia askeleitasi tukien
minä kuljin rinnallasi
tähden valaisemaa tietä,
jota kinokset reunustivat.
Muistan kuinka tunsin
kylmän kätesi
lämpenevän kädessäni,
kun kuulimme jostain kaukaa
pimeyden keskeltä
kuin lapsen syntymäparkaisun.
Myös minussa
silloin syntyi
uusi elämä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut