Miten löydän

Runoilija Neidonpaula

oikeat sanat,
jotka kertoo,
sisimmässäni
olevan tyhjyyden.

sen, että puuttuu

sinä.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikeaa se voi olla kun tunteet vielä mylertää
Kiitos <3
Varmasti oikeat sanat löytyvät, tarvittaessa <3 
Kiitos <3
 

Käyttäjän kaikki runot