Haihtukoon Taunus Saloon

Runoilija Samuel J. Hackley

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2003
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 11:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.4.1981

ota elämä vakavasti, mutta älä vakavana. :)
 
En ole koskaan nähnyt Salon taloja
kulmiensa kuhinaa, kauppojensa graavikaloja
mutta tänä yönä kanssasi kosteimmatkin mielikuvain
todeks taion kahta sataa
kun Fordi kiitää maantierataa

Siis haihtukoon Taunus Saloon
ja valaiskoon lamppunsa hirvet jalot
mä vaivun euforiaan sumuiseen
espresson tuoksuiseen

En enää jaksa Espan Vapun vilinää
lintsin kuumia kyytejä, kasinonsa eurojen kilinää
siksi tänä yönä kuuntelen Fordin kehräystä
kun Salon suuntaan kahta sataa
ratsumme kiitää maantierataa

Siis haihtukoon Taunus Saloon
ja valaiskoon lamppunsa hirvet jalot
mä vaivun euforiaan sumuiseen
espresson tuoksuiseen.
Selite: 
Taunus-sarjan kolmas ja näillä näkymin viimeinen osa. Tällä kertaa sävel lainattu Shanghain valoista. :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vauhdilla viilettää tää Taunus.

Aivan todella mahtava päätös "Taunus-trilogille". Liekö vaan Taunukset miten vahvoja autoja ;)
Vauhtia tarttee olle, muutoin ei säteile puinen polla.
Kiirettä pitää muutta hyvällä tavalla.
1970-luku oli Taunuksen kulta-aikaa. Mikä letukka, vain Plymouth oli mahtavampi.
 

Käyttäjän kaikki runot