4.11.08

Runoilija miserable

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onni
ehkä se on jossain
ehkä se minua jossain odottaa
että sen löytäisin
tai sitten
se on koko ajan läsnä
mutta en vain
löydä sitä
tunne sitä
halua sitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

etsä vaan huomaa

 

Käyttäjän kaikki runot