Q

Runoilija fb6325ccd3ce5997cc83de2cd655a835

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 27.9.2012
Viimeksi paikalla: 22.6.2019 18:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.5.2024

Iloa, surua. Sitä vain olen hetkenä pienenä, jolloin katson sinuun 
 

Kuun valoon katseesi korotat
Et kaipaisi päivää eilisen.

Kauan huokaa taivas,
Huutaa mieli syvin.

Silti,
Et kerro edes tarinan ensi säettäkään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot