43

Runoilija 19b8472664ec5e82c81108eec2f36100

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.9.2019 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.5.2024

olen kettu kaikissa sateenkaaren väreissä
 
uneni todellisuus,

juoksen seinään ja halaan sinua

naarmut jaloissani  vaeltelevina kuin aallokko

minä hukun taas,

hukun syvimpään

ja siihen irrationaalisimpaan pakokauhuun

ja herään,

kuka mitä tässä


taivainen experientia, sinä julmuus
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään
 

Käyttäjän kaikki runot