…Rakkautta ja joulun taikaa…

Runoilija Hemmopoika

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ihminen on vain sen arvoinen kun itse arvioi..
 

Odotan niin joulun aikaa..
Kaipaan lämpöä ja kynttilöiden taikaa.
Tahdon valoilla kotini koristaa..
Tunteilla pesäni peittää.
Yksinäiselle iloa ja rakkautta luoda..
Juhlan ikiaikaisen kotiini tuoda.
Suuren toiveeni tahdon toteuttaa..
Lahjaksi lämpimän sydämesi täyttää.
Olit sitten kaikkein pienin tai suurista suurin..
Silti toiveesi täyttäminen on minulle tehtävistäni tärkein.
Lahjani sinulle olkoon minun sydämeni lämpö ja rakkaus..
Tallennathan sen rintaasi ja karkoita sisältäsi ikävä ja kaipaus.
Onko rakkaus lahjoista se kaikkein suurin..
Murtaako sen taika ja voima sielusi itkumuurin.
Voiko maailmassa olla mitään kauniimpaa..
Kun saa jakaa jouluna rakkauden taikaa.

Selite: 
joulumielen haluan teille antaa.. oman osani lahjastasi kantaa. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot