Tuunausaika ja matonkuteet

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1176
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 19.5.2024 7:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Mä haluaisin,
että sä poikkeaisit kahvilla.
Tsiigaisit vähän, sopiiko
tuo ökykallis, mutta nyt vain tämän kerran
alennuksessa -bleiseri minulle.
Se on oversize. Ehkä. 

Halavalla lähtisi, 
ehkä se on pakko ostaa.

Sinulla olisi näkemystä kulmakynistä,
ripsien tuunauksesta ja kaikesta sellaisesta,
mistä minä olen jokseenkin vieraantunut.

Minusta on tulossa vanha, 
mutta yritän ajatella positiivisesti.

Joskus saatoin juoda iltakahvit,
nukkua siihen sikiunet päälle.

Enää ei onnistu sellainen riekkuminen.

Unohdin syntymäpäiväsi. 
Miten sellaisen voi unohtaa,
mistä ei tiedä.

Trikoot haisee. Satiini ja viskoosi
saattavat johtaa ylipukeutumiseen.

Markkinoivat vaihdevuosialushameita.
Ajatus kuukautisalushousuista oksettaa.
Paljonkohan sellaisiin kertyy painoa päivän aikana,
viistäköön elonkerjuumme maata.

Minä haluaisin vain olla huoleton.

Kaikista parasta on pukea
mummun vanha pyjamapaita,
miehen vanhat pyjamahousut.

Riisua ne, jos tulee kuuma.

Soittaisitko minulle,
niin sovitaan
tuunausaika.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainio ratkaisu loppupuolella, mitäpä sitä hienostelemaan.
Rennon letkeää runoilua, jossa kuitenkin tujua sanottavaa.
Välillä naurahdin.
Klip klap, taputi tip & tap. Asiasta en sano mitään varman päälle pantavaa, mutta poolopaidan kaula-aukko on hyvä olla Avara ja Spik & Span oletettavasti vika lääkitys, jos on yleensäkään tässä pyykkäämisestä kyse. Villi arvaus että ohjelma valitsin on hukassa, mitään hätäähän ei siis ole oletettavissa. Värilliset ja pitämättömät vaan suntturunttu samaan soppaan ja pata tulille. Kaikki sopii sitten aivan varmasti kun alkaa sovituttamaan. Onniselta voi kysellä pehmennysohjeita, jotain varmasti tietävät asian tiimoilta. Tai melko varmasti ainaki, veikkaan... vaikkenaina voikkaan, niin jumppaa kun jaksan... stemppiä toimeen. Hyvin siinä käy, olethan sentään tulopuolella :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot