Pimeys

Runoilija Dragonfly80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2005
Viimeksi paikalla: 23.3.2023 21:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.4.1980

äiti joka runoilla ilmaisee niin surut kuin ilonsa..=)
 

Olet kaikkeni. Olet rakkaimpani. Kun kosketat, kosketat sisintäni. Olen täysin avoimena sinulle ja tunnen että suojelet minua kuin haurasta kukkaa katsellessasi minua. Nouset viereltäni ja aivan yllättäin varottamatta jälleen joku ahmaisee sinut mukaansa. Kavahdat kosketustani ja katseesi on kuin et tuntisi minua. Sinut valtaa pimeät varjot ja piikikkäät sanasi tiputtavat terälehteni alas. En näe katseessasi mitään valoa. En tunnetta, en janoa. Onneksi vielä kuluu vain hetki kun palaat luokseni. Ojennat kätesi ja tunnen lämpösi. Palaat luokseni ja kosketat sisintäni. Nautin siitä niin kauan, kunnes taas palaat pimeyteen enkä voi seurata sinua. Pimeys jota vihaan, sillä se vie sinut luotani pois. Lupaathan että palaat aina takaisin.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkauden mystiikkaa, kaunista ja jännittävää
 

Käyttäjän kaikki runot