Alaston

Runoilija Haporg

nainen
Julkaistu:
18
Liittynyt: 11.6.2004
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 16:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
On rohkeutta katsoa itseään,
näyttää missä pimeä ja valo kohtaavat

Rohkeutta on myös avata ovet sydänkamariin, 
kutsua uusi kulkija rakkauden kotiin

Mutta kaikkein eniten rohkeutta on olla täysin riisuttu
Alaston 

Olla ihminen ihmiselle
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan oikein, "ihminen ihmiselle" on kaikkein parasta.
 

Käyttäjän kaikki runot