Harmonia

Runoilija Jaskas

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 28.3.2024
Viimeksi paikalla: 31.3.2024 22:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Sinä ja kaikki,
Kaikki ja sinä

Ravistele maailmaa
Ikuinen harmonia

Sinä ja kaikki,
Kaikki ja sinä

Rakasta maailmaa
Ikuinen harmonia

Loista kuin tuhat aurinkoa
Värähtele kuin loputon taivas
Syleile kuin luonnon autuus

Sinä ja kaikki,
Kaikki ja sinä

Tuudita maailmaa
Ikuinen harmonia

Selite: 
Rakasta itseäsi niin kuin rakastat kaikkea muutakin. Sillä sinua ei olisi ilman maailmaa, eikä ole maailmaa ilman sinua.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, kunpa moni muistaisi tämän upean harmonian.
Niinpä, joskus se vain saattaa piiloutua kaiken muun melun peittoon, mutta ei koskaan katoa kokonaan.
Aivan ihana runo, ja loppusanat kruunaavat tämän!
 

Käyttäjän kaikki runot