Ihminen

Runoilija jossumaria

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.1.2024
Viimeksi paikalla: 8.3.2024 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei meil oo Jumalaa

Anteeks hani vaan

kaikki nämä ihmiset palvoo tyhjää

Ne palvoo Jumalaa, joka

ei vastaa kellekään

Se ei puhu, ei sano mitään, pahuus jatkaa

Oon pahoillani, hani, ei tääl oo ketään

 

Vääryyttä on 

ihmiset aiheuttaa

Pystytään me myös hyvään

miten ihmeellistä, me 

voidaan miettiä etiikkaa

Onko jokin oikein

ja toimia sen mukaan 

Ei mikään toinen eläin niin osaa

 

Ihmeellisiä

me ollaan

Kaikkeen me hemmetti pystytään

kohta asutaan Marsissa, usko vaan

Ihminen

on luonnon ihme

Ja minä juhlistan sinua

Ihminen

Onko mitään mitä ei voi saavuttaa

ihminen pystyy mihin vaan

olemme universumin ihme

Sitä pitää juhlistaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva on runosi, sitä toivoo kaikille pelkkää hyvää.
Kiitos kommentistasi ❤️
 

Käyttäjän kaikki runot