Kuitenkin

Runoilija Pohjanvanamo89

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.9.2023
Viimeksi paikalla: 28.3.2024 10:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.3.1989

 
Ahdistaa
Mieltä pakottaa
Happi loppuu, seinät kaatuu,
ei missään rauhaa saa

Ahdistaa
Levottomuus valtaa
Pitäis juosta pakoon
muttei paikkaa kuitenkaan

Kerto:
Kuitenkin,
oottaa tahtoisin
Että jotain hyvää
eteen tuodaan sittenkin
-
Kuitenkin
Tiedän ainakin
(Ei) mitään täällä sattumalta saada kuitenkaan!

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus voi kuitenkin onnistaa, kun oikein odottaa.
Välillä ahdistaa,... Pidin oivalluksesta, julki tuonnista. 
 

Käyttäjän kaikki runot