Kevät

Runoilija uno1

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 24.7.2023
Viimeksi paikalla: 1.8.2023 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.3.1977

 
Tuo kevät aina mielen keventää, sen tuntee myös Elina.
Elina, joka oli nainen ja jolla oli tuo cp- vamma.
Hän käveli varpaillaan mutta siitä huolimatta hän hymyili vain!
Hän hihkui ja taputti käsiään yhteen.
Ja sanoi ääneen: "Ihanaa kohta taas pääsee uimaan!"
Varmaan muistatte lukijat, että tuo Elina ui viime kesänä mekko päällä.
Hänellä oli nytkin päällä tuo sama punainen-mekko,
jonka silloin kasteli. Nyt hän hiplasi sitä käsillään ja tuumasi: "Eihän tää mennyt mikskään!"

Elinalla oli pieni salaisuus. Hän tykkäsi pilata vaatteita!
Tuon mekon olkapäihin hän oli tehny kahden senttimetrin pituiset aukot saksilla.
Se oli hänestä kivaa, kun rikkoi vaatteita!
Taas hän taputti käsiään yhteen. Se oli uusi oire, jota aikaisemmin ei hällä ollut
ja hänen täytyy oppia elämään sen kaa!
Elinahan olikin tässä muuttanu vammaisten asuntolaan ja nyt asui niin sanotussa ryhmäkodissa.
Hän kyllä tykkäsi siitä muutoksesta, sillä hän sai paljon siellä uusia ystäviä!
Ja olihan siellä myös uima-allas, josta Elina tietysti tykkäsi.
Mut kertaakaan hän ei vielä oo uinu siinä!
Kovasti hän sitä mahdollisuutta jo odotti!
Sellainen se oli se cp vammasen Elinan kevät!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa kaikki ei niin vammaisetkin osaisivat ottaa elämästä ilon irti.
 

Käyttäjän kaikki runot