Yö. Sattumanvaraisessa ikkunassa

Runoilija Karviainen

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.7.2022
Viimeksi paikalla: 18.5.2024 23:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.7.1989

 
Yö. Sattumanvaraisessa ikkunassa väsynyt heijastus. Olen
matkalla kotiin. Nämä ovat niitä hetkiä - niska epämukavasti
kenossa junan penkin selkänojaa vasten, vähän palellen,
yrittäen muistaa, mitä jääkaapissa odottaa, odottaako
mikään - hetkiä, joina mittaan elämääni suhteessa siihen,
kuinka monesta eteisestä on ollut aivan yksinkertaista kävellä
ulos sen jälkeen kun yhdestä en osannut.
 
Aina tulee vielä yksi juna. Olen astunut niistä laitureille
laukun hihna hartian lihaan pureutuen, jättänyt eväät
syömättä, nukkunut sellaisen unta joka on sekä palannut
että lähtenyt - ja edelleen se eteinen, sama matka kotiin, sama
heijastus - edelleen sinä, edelleen yö.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti tulee monta upeaa yötä vielä lisää.
Runon nimestä herää uteliaisuus itse runoa kohtaan, eikä runokaan tuottanut pettymystä.
Tyylikästä.
Meni kylmät väreet! Eli jotain tunnistettavaa tässä... Kiitos
Sinulla on kieltämättä kerronnan taito hyppysissäsi. Tässä runossa pidin laukun pureutumisesta hartian lihaan, joka vaikuttaa olevan vertauskuva "sinulle ja yölle", jotka löytyvät ihan lopusta. Kaikille meille oppitunnit eteen asetellaan ja jokin tarkoitus siinä asettelussa on. Tästä syystä en itse usko sattumiin tai onneen, ja siksi pysähdyin hetkeksi miettimään otsikon toimivuutta. Ehkäpä sekin kuitenkin toimii, koska minunkin piti tähän kommentoida :) jatka samaan malliin. 
 

Käyttäjän kaikki runot