Ajatuksia..

Runoilija -:Maakelo:-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämäni onnellisinta aikaa olen elämyt viimeajat.
On kaupungin kadut tuoneet elämääni uutta,
tuulineen, pölyineen ja monine murheineen.
Paljon ovat ne kuitenkin tuoneet myös hyvää.
Valoisia iltoja, aurinkoisia aamuja,
kylmää talven, pimeyttä pimeiden öiden.
Kaikkea tuota on tämä aika tuonut tullessaan.
Nyt on kuitenkin aika kääntää uusi lehti,
onnen lehti väistyä saa ja haikea uusi alku on todellisuutta.
Kaikki johon luotin on takana, ihmiset minut unohtivat.
Yksin jatkan eteenpäin, valoa niukasti vain.
Kaukana lienee taas onni edessäni, jolloin saan taas tuntea, että elämässä on joku joka välittää, sulkee lämpimään syliin, on lähellä kun elämä antaa takaisin kovalla kädellä.
Nyt valoni sammui, lähti virtaavien vesien matkaan,
maailmaan, johon minä en enää näe, pääse tai kuulu.
Yksin, jatkan eteenpäin, mutta kiitos, kiitos kaikesta..<3

Selite: 
kaikella hyvällä on taipumus päättyä aikanaan..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot