5 seconds to self-destruct

Runoilija a5bc55df60dedfdc358a6df347bcdeff

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.6.2007
Viimeksi paikalla: 28.8.2018 10:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.6.2024

mutta kai jokainen tarvitsee
käden johon tarttua
kun on pää
jonka sisällä 
on niin kovin pimeää
 

mietit
miksi
minulle ei tapahdu koskaan mitään kivaa
miksi minulle ei tapahdu koskaan mitään

peittoosi kääriytyneenä
vain seinillä leikkivät varjot seuranasi
et mene minnekään
et kohtaa ketään
ja jos joku sinua kohti kurottaa
käännyt vain pois
tai työnnät kauemmaksi
välittämättä mustelmista joita saatat jälkeesi jättää

(mutta miten sellainen kuin sinä jättäisi
keneenkään
yhtään
mitään
minnekään merkkiäkään itsestäsi
niin kutsutusta olemassaolostasi)

kiinnyit ehkä liikaa hetkiin
joina esitit ettet ole olemassa

hetkiin joina
sormista muodostuu ase
BANG BANG! suoraan ohimoon
olet kuollut nyt
onko hyvä nyt
(kiitos kysymästä kyllä on)

ja kengännauhoissa kirkkaankeltaisia hymynaamoja
hymyilet yhtä leveästi kuin ne
kun punot niistä kaulan ympärille sopivaa solmua

 

Selite: 
¯\_(ツ)_/¯
cc
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot