Tänään satutin itseäni
Viimeisen kerran
Enää en jaksa elää
Vihassa ja katkeruudessa
Tämä maailma voi tappaa
Mutta se voi myös parantaa
Minä haluan parantua
Nousta haudasta ja kävellä huomiseen
Kohti valoa
Kohti rakkautta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
runosi on vahva manifesti elämälle,
silloin sitä on rakennettava valinnoilla,
jotka tuottavat terveyttä ja parempaa oloa?
päättäväisyyttä ja posittivisuutta koskettavassa runossasi
"Viimeinen kerta"...
Se fraasi on mielessäni ollut pari päivää.
Sivut