Kuin rauhoitellen ääni puhuisi

Runoilija Narrien Herra

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.10.2009
Viimeksi paikalla: 13.8.2022 7:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen Sanasto r.y:n jäsen. Ethän käytä runojani ilman lupaani.

Voitin Bookhousen järjestämän runokilpailun syyskuussa 2015.
Esikoisteokseni Valon Värejä myynnissä kustantajan verkkokaupassa,
Kirjasta löytyy tietoa näiden sivujen KIRJASTOSTA.


Toinen kirjani Siipirikon saatavana kustantajan verkkokaupasta, Adlibriksesta ja
Suomalaisesta kirjakaupasta.


 
 
Tuuli vie kotiinsa linnun.

Taivaan edessä ihminen
näkee vain aallon.
Pilvi nojaa sen seinää vasten.
Sydän hihittää jo laulun.

Aurinko paistaa lamppuun valon. 

Kuin rauhoitellen ääni puhuisi. 


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, kevät todellakin saapuu ja aurinko paistaa jokaiselle <3 
"Tuuli vie kotiisa linnun", hieno ilmaisu.
Moneen suuntaan kulkevat runosi polut.
"Kuin rauhoitellen", runonpuhuja puhuu.
 

Käyttäjän kaikki runot