muuttolintu

Runoilija valokuitu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2003
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 13:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1964

Soilla suviyön sumua,
utuhiljaisuus unenomainen.

Tullet tuohella tunturikoivun,
liitänet lailla lapinleivon...


 
 

hiljentyneet tänään
punarinnat
ne aamujen helmet

kun tyynenä joki
meren syliä kaipaa

ja taivaalle pysähtyy
ikävän kesäsini

vaikka haarapääskyillä
ilo leikata kirkkautta vielä

jossain peltojen yllä
parvissa kuovi-isät
laulavat lähtölaulun

tiedän
haavanlehtien kuiskuttelevan
jo minunkin lähtöäni

Selite: 
keskikesällä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunista.

Erittäin kaunis.

Upea suvinen runo. Hetken me täällä viivähdämme.

pidin paljon

Todella herkän kaunista,
pidin, kiitos~~

Totella nätti kesäinen runo
pitin siitä

Haikeudessaan koskettavaa luontokuvausta ja sen kiertokulkua, johon mekin sen osana kuulumme.

upeampaa luonto kuvausta saa kyllä etsiä, luonto on tässä ihan täytenä läsnä!

niin kuin se ihmisen ikäväkin.

Haikean kaunista.

Erittäin kaunis.

Upea suvinen runo. Hetken me täällä viivähdämme.

pidin paljon

Todella herkän kaunista,
pidin, kiitos~~

Totella nätti kesäinen runo
pitin siitä

Haikeudessaan koskettavaa luontokuvausta ja sen kiertokulkua, johon mekin sen osana kuulumme.

upeampaa luonto kuvausta saa kyllä etsiä, luonto on tässä ihan täytenä läsnä!

niin kuin se ihmisen ikäväkin.

 

Käyttäjän kaikki runot